DET BLIVER IKKE BEDRE

 

Det bliver ikke bedre!

Min canadiske fætters ord, som han blandt andet siger, når vi ligger side om side i vandkanten og kikker op i himlen, mens søen blidt slår mod bredden, hvorved vores fødder blidt masseres, imens vi snakker om stort og småt. Måske med en drink i hånden, det er dejligt at blive svalet indeni, mens solen varmer vore kroppe og smiler til sindet. ”Det bliver ikke bedre”. Der er faktisk mange ting, der ikke bliver bedre. Hvorfor hele tiden stile efter noget større og bedre, måske blive rigere på status­symboler måske på bekostning af nærvær? Hvorfor ikke bare være? Det er her livet er!

Lige nu har Danmark kulde, men vi får også sol, og skoven og parkerne ligger stadig, hvor de ligger, og de er stadig åbne, og de er stadig gratis, og derude møder vi andre, der fik samme idé, og vi smiler til hinanden og går gladere hjem. Nogle får vi talt med, udvekslet ord med, ord lige til at tage med hjem. ’Jeg er ikke alene’! ’Vi er vi’! - … og lyset vender allerede mere og mere tilbage.

Ingen har glemt året 2020, men 2020 er ikke ene om at bringe os besvær og lidelser. Men vi skal huske at leve! Også i svære stunder, eller rettere især i svære stunder, skal vi huske at leve. Give os selv helle fra vanskelig­hederne. Det kan man gøre på mange måder. Man skal jo i al fald gøre noget, der gør én glad. Og glade stunder havde vi brug for i 2020. Folk omkring mig var triste. Mange var bange. Folk blev isoleret eller lod sig isolere af frygt. Men åbner vi døren og går ud, så lander vi lige midt i naturen, med mindre man bor langt inde i byen, så må man skynde sig hen til en park eller hvor man kan finde træer og nyde naturens naturlige tilbud. Nogle kan ikke. De må have hjælp.

Der var brug for opmuntring i 2020. Der vil altid være perioder, hvor der er brug for opmuntring. Der var brug for inspiration i 2020, der vil altid være brug for inspiration og støtte og især i svære stunder.

I 2020 lavede jeg en beretning i ord og billeder om at bevare viljen og evnen til det gode liv også i vanskelige tider. Om almindelige dage i en ualmindelig tid, hvor eventyret spiller en vigtig rolle. Men i bogen er der også øvelser og anden inspiration til selvforkælelse. Alt sammen noget enhver kan have brug for.

”Året 2020 – almindelige dage i en ualmindelig tid” er efterfølger til bogen ”Frø til spiring- for bedre balance i livet”. Bogen er en fortsættelse i inspirationsrækken til det gode liv.

Bogen foreligger såvel som fysisk bog og som e-bog. Den fysiske bog er trykt på lækkert papir så alle fotos står skarpt og smukt. En bog du og børnene kan læse i og kikke billeder i i rigtigt mange år uden at bogen behøver at virke slidt. Hengiv dig til smukke billeder, sjove billeder, skøre billeder og hyg dig med en tekst, der passer dertil.

Bogen rundes af med mit digt ”Corona veer”, som nok er en tanke værd, og bestemt også en samtale værd.

Smil! Smil hver dag – også uden grund! Og husk: SMIL SMITTER! Lad os starte en epidemi!

Carpe diem.

GIV IKKE OP!

GIV SLIP!

Bedste hilsen,
Monika L. Z. Petersen
Forfatter, Skrivefilosof,
Qigongsinstruktør


OBS:

Rabat på inspirationsøger til det gode liv er måske noget for dig. Vær i al fald velkommen til dette tilbud: "Frø til spiring - for bedre balance i livet" plus "Året 2020 - almindelige dage i en ualmindelig tid" for kr. 325,-. Plus fragt til et sted i Danmark. Kan alternativt hentes hos mig efter nærmere aftale, skriv i så fald til mail@monika, eller find siden www.monika.one. Tilbuddet gælder til og med 31. januar 2024 så længe lager haves. Bedste hilsen, Monika L. Z. Petersen - Må godt deles.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

VELKOMMEN

Energi er flere ting. Læs med her og lad dig inspirere