Energi er flere ting. Læs med her og lad dig inspirere

Desværre tror nogle, at frø kun kan være sådan nogle man putter i jorden. Jeg kan oplyse om, at frø også er de små spor vi sætter i hinanden. Sådanne frø kan spire og udvikle sig, så den som vil udvikler sig, for det gør man, når man lærer nyt, eller bliver opmærksom på det man egentlig godt ved og synes om, man har bare ikke fået gjort noget ved det. Værsågod....

Læs - læs - læs





"Vi kan ikke gøre mere for dig" er beretningen om at blive rask, trods lægernes dom 'lær at leve med det'. Når oplevelser har sat dybe spor, kan belastningen af disse oplevelser medføre sygdom. Det overser vestens læger ofte. Alternativ Medicin/Komplementær medicin har et bredere fokus, hvor opgaven er at lede efter, hvorfor sygdom opstod, og så behandle på det. Hvor vestens læger oftest behandler med udgangspunkt i symptombehandling, behandler Traditionel Kinesisk Medicin' læger på at finde årsagen. Der er en grund. Der er altid en grund. Årsagen til sygdom udspringer ofte fra et andet sted end der, hvor det udtrykker sig. 

"Året 2020 - almindelige dage i en ualmindelig tid" er bogen, der var brug for i den triste tid med covid-19, hvor restriktioner og virus med førte en høj grad af utryghed og angst. Vi kan ikke tåle at leve i sorg, angst og social afsondrethed. Mennesket kan meget. I en periode kan vi modstå, men alt efter hvem vi er, og hvordan vi ellers har det, vil der over tid komme en dag, hvor vi ikke kan mere. Det er vigtigt at tillade sig selv det sjove og rare også i svære stunder. Bogen bringer glæde og serverer inspiration. Bogen afrundes med det essentielle digt "Corona veer".

"Frø til spiring - for bedre balance i livet" er en bog, der viser vejen til bedre balance i livet ved at servere inspiration til, hvordan man enkelt kan ændre og justere forskellige steder i hverdagslivet, hvorved man kan få det bedre. Et stor og tyk bog med mange tilbud.

"Silkeøvelserne" er en DVD, der viser indre øvelser kaldet Qigong, som er energiøvelser. Når de indre organer har det godt, har vi de bedste forudsætninger for at have det godt. Typisk er det at føle sig gladere, lettere samt møde livets udfordringer mindre byrdefuldt.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

VELKOMMEN

DET BLIVER IKKE BEDRE